Новости

Занимливости

Од ништо – нешто – Улична уметност што ќе ве воодушеви

Уметноста секогаш претендира да направи нешто од ништо. Без многу материјали и без посебни услови за посебна подлога и место, таа знае да не воодушеви и како перцепиенти да рчеме: големо бтраво за идејата и досетливоста.

Така, размислувајќи околу тоа, ги сретнавме овие фотографии кои раскажуваат за токму таа совршена симбиоза на реалоста и креативноста што може да ја дополни сликата и да го претвори светот во уште поубаво место за живеење.

Get Embed Code

Евротип
SNBROKER
To Top