Новости

Занимливости

Пензионери преку фотографии емитираат актери од познати Холивудски филмови

Една група на пензионери, се сетила да направи една невообичаена фотосесија, каде тие ќе ги играат актерите од филмовите.

Постарите баби и дедовци, позираат пред објективот, емитирајќи ги Холивудските евергрини, меѓу кои нам најголем впечаток ни остави филмот „Breakfast at Tiffany’s“.

Во продолжение кликнете на линкот на кој ќе ги видите останатите интересни фотографии кои уште еднаш ни докажуваат дека годините се само бројка, а младоста не е во годините, туку во она нешто што го чувствуваме, па макар и да имаме 90. Овие фотографии се прикажуваат во календар кој секој месец ни соопштува нова приказна.

Евротип
SNBROKER
To Top