Новости

Занимливости

Погледнете кои актери се кријат зад гласовите на познатите ликови од култните анимирани серии!

Сите ги знаеме ликовите на некои од култните ликови на познатите цртани или анимирани серии.

Но, сте знаеле ли кој се крие зад нивните гласови. Без нив, веројатно доживувањата на приказните не би биле исти. Погледнете неколку фотографии од boredpanda, а ако сакате да откриете повеќе информации, ѕирнете во нивниот текст.

Евротип
SNBROKER
To Top