Новости

Занимливости

Популарните позираат со своите двојници од младоста

Ard Gelinck е уметник и фотограф кој се сетил на извонредна идеја за патување низ времето. Барем така се чини според фотографиите кои тој ги создава.

Ard стигнал до идеја, преку фотошоп да создаде слика од популарните холивудски ѕвезди кои позираат заедно со своите двојници. Или позираат заедно со себе си. На фотографиите тие се претставени денес и пред многу години и емоцијата што ја пренесуваат значи дека тие истите се пријатели со нивното „алтер его“ ако така можеме да си дозволиме да објасниме. Раскажуваат за остварување на сонот од нивната младост, кој всушност бил да станат тоа што се денес.

Интересни фотографии кои ќе ве натераат да се почувствувате како да сте во некоја временска машина.

Emma Watson

Pinterest

Matt-LeBlanc

Jennifer Aniston

Pinterest

Michelle Obama

Pinterest

Barack Obama

Pinterest

Elton John

Pinterest

George Clooney

Pinterest

Brad Pitt

Pinterest

Leonardo DiCaprio

Pinterest

Oprah

Pinterest

Ellen

Pinterest

Ariana Grande

Pinterest

Lady Gaga

Pinterest

Madonna

Pinterest

Britney Spears

Pinterest

Justin Timberlake

Pinterest

John Travolta

Pinterest

Richard Gere

Pinterest

Clint Eastwood

Pinterest

Sylvester Stallone

Pinterest

GOLD
To Top