Новости

Занимливости

Преслатки фотографии кои ќе ве разнежнат – ова куче се плаши од целиот свет, освен од неговиот пријател кој има само 11 месеци

Постојат различни мислења за домашните миленичиња, па дискутабилно е дали тие треба да бидат дел од семејството, односно дали треба да се чуваат дома особено во близина на децата.

Елизабет Спенс и нејзиниот сопруг, се од оние типови на луѓе кои сметаат дека едно семејство мора да има домашно милениче, а тие имаат повеќе. Но, интересен е фактот за едно од нивните кучиња кое се плашело од се, се додека не го запознало најмалиот член од семејството, бебето Арчи. Едноставно, љубовта помеѓу овие двајца се случила, а доказ се и фотографиите од овие неразделни „пријателите“.

Во продолжение погледнете го целосниот текст и преслатките фотографии кои докажуваат дека животните навистина се најдобри пријатели со човекот, но најповеќе ја препознаваат искреноста на детската чист душа.

GOLD
To Top