Новости

Занимливости

Пристигна Супер полната месечина во Водолија: Најголемо влијание има на овие 4 знаци

На 12 август, односно денес пристигна супер полна Месечина во Водолија! Проверете кои хороскопски знаци особено интензивно ќе го почувствуваат нејзиното влијание

Овој астролошки настан ни овозможува да оставиме нешто во нашите животи што повеќе не ни служи и да размислиме како да се движиме уште подалеку во иднината кон животот што навистина го посакуваме. Ова е време кога ги преземаме уздите на животот во свои раце, ја прифаќаме одговорноста за нашите постапки и се движиме кон она по што навистина копнееме. Овие четири знаци најмногу ќе ги почувствуваат промените кои следат.

Бик

Ве очекуваат промени на полето на кариерата и на полето на вашиот духовен раст. Бидејќи стабилноста и предвидливоста ви значат многу, неочекуваните настани на почетокот можат да ве исфрлат од колосек, но подоцна ќе сфатите дека се се случило за ваше најголемо добро. Важно е да останете смирени и внимателни дури и кога се чувствувате под притисок да дејствувате импулсивно. Сега е време за нова трансформација и малку поинакво сфаќање на животот.

Лав

Супер полната месечина ви носи турбуленции во односите со саканите, како и во општата благосостојба и здравје. Може да има недоразбирања, можеби дури и тепачки, кои ќе ве вознемират и вас и другите. Вашиот прв инстинкт ќе биде да се грижите за вашиот партнер, а притоа да се сеќавате да се слушате себеси и да се грижите за сопствените потреби. Бидете малку повнимателни во деновите околу полната месечина и не правете ги работите набрзина.

Шкорпија

Ќе почувствувате расцеп во себе помеѓу вашата мека, емотивна страна и рационалниот дел од вас, преку кој се заштитувате од болка. Дозволете си да бидете ранливи и да ги покажете вашите слабости, но можеби е време повторно да ги воспоставите вашите граници со блиските. Останете верни на себе и на другите и следете се себеси. Сега е време да ја промените комуникацијата со околината. Сигурно ќе бидете предизвикани во оваа област кога ќе имате можност да реагирате поинаку.

Водолија

Овогодинешната полна месечина е во вашиот знак, па не е изненадување што нејзините ефекти ќе ги почувствувате поинтензивно. Ова е одлична можност да одвоите неколку моменти за саморефлексија и да размислите какви одлуки сте донеле неодамна, дали се исплатиле и што можете да направите поинаку и да променитево иднина.

Евротип
SNBROKER
To Top