Новости

Занимливости

Само во Русија: Во бикини на снег

Русите и оваа година го шокираа светот откако голем број љубители на зимски спортови облечени во бикини и шорцеви се собраа на фестивалот „Boogel Woogel“ во Сочи и уживаа во снегот.

За нив не претставува никаков проблем да скијаат во бикини.

Погледнете како се забавуваа:

Евротип
Евротип
To Top