Новости

Занимливости

Само за оние кои мислат дека не се од оваа планета! – Илустрации што ќе ве насмеат!

Ако и вие сте од оние кои не баш се пронаоѓаат во ,,совршените” луѓе, совршениот живот и совршените манири и се си мислите како да не припаѓате на оваа планета, сигурно ќе се пронајдете на илустрациите кои ,,Brightside” ги објави во еден свој текст, пред извесно време.

Не можевме да не ги споделиме, но мораме да искоментираме и да се запрашаме дали ова им се случува само на поединци или веројатно сите имаат маска зад која ги кријат своите ,,циркуски способности”?

Хм…Ма дај! Се е тоа фотошоп! Никој не е совршен, да не се лажеме!

 

GOLD
To Top