Новости

Занимливости

Се сеќавате ли на згодниот актер кој беше негативец во ,,Титаник”? – Еве како изгледа тој денес!

Светската слава на Били Зејн може да се припише на филмот „Титаник“, во кој тој го толкуваше ликот на негативецот Каледон Хокли, а 24 години подоцна, актерот едвај личи на ,,тој човек од некогаш”.
Во продолжение погледнетд како годините го променаа лицето на актерот по кој некогаш лудуваа дамите ширум светот.

GOLD
To Top