Новости

Занимливости

Слатко пријателството меѓу девојче и нејзината хаска ги разнежни луѓето на социјалните мрежи

Хаската Рио и девојчето Хејзел растат заедно и се повеќе ги воодушевуваат своите следбеници на социјалните мрежи.

Сопствениците го купиле Рио кога Хејзел била бебенце, а потоа решиле да го споделат нивното пријателство со милионите луѓе на интернет.

Моментално, авантурите на Рио и Хејзел на ТикТок ги следат над 130 илјади луѓе, додека на Инстаграм е речиси 43 илјади.

Родителите на Хејзел објавуваат и смешни слики од ова слатко дуо на Инстаграм, а со својот пример покажуваат дека децата и кучињата можат нормално да функционираат се додека децата учат да се однесуваат правилно во близина на животни.

Евротип
SNBROKER
To Top