Новости

Занимливости

Според нумеролошките анализи, eве што кажува за вас вашиот омилен број

Веројатно не случајно некој број ви е омилен… Кој е вашиот омилен број?

Врз основа на нашите омилени броеви, можеме да откриеме како тие влијаат на нашите животи. Секој број има своја енергија.

Секој број станува наш омилен број само ако се совпаѓа со нашата ментална и духовна енергија.

Ако вашиот омилен број е двоцифрен или трицифрен, намалете го со едноставно поврзување на цифрите на едноцифрен и дознајте го неговото значење.

Значењето на омилените броеви

Омилените броеви во голема мера ја одразуваат нашата духовна суштина, нашето вистинско јас. Најчестите омилени броеви се 6, 7, 9, 13, 21 и 25.

Во споредба со нив, непопуларните броеви обично се 20, 24, 26, 28, што им се допаѓа на релативно мал број луѓе.

Еден од најчестите омилени броеви е седум бидејќи се смета за среќен број. Омилениот број 6 ја открива во нас желбата да бидеме богати и угледни членови на општеството.

Бројот 2 како омилен број се однесува на логиката и рационалноста. Бројот 3 е поврзан со енергијата на интуитивното размислување и љубовта.

Бројот 5 се однесува на енергијата на креативноста и конкуренцијата. Бројот 8 ја претставува енергијата на мудроста и дипломатијата.

Бројот 9 е поврзан со духовната енергија. Бројот 10 се однесува на енергијата на комплетноста и совршенството.

Евротип
SNBROKER
To Top