Новости

Занимливости

Тажната страна на светот – кога имате т.н. проблеми, веднаш сетете се на овие фотографии!

Нема што да зборуваме, за жал фотографиите говорат за тажната страна или парадоксалниот хаос во актуелниов свет кој не знаеме до кога вака ќе се врти? Каде е финишот на зависта, лакомоста, ненаситноста?

GOLD
To Top