Новости

Занимливости

Татко ги имитира фотографиите на својата ќерка на исмејувачки начин – Забавно или дури налудничаво?

Секој родител има свој начин да ги воспитува своите деца, но наместо да и каже на својата ќерка да престане да објавува секси селфи – фотографии на Инстаграм, Крис Бур Мартин решил да се бори со оган со оган.

Овој татко се реши за поинаква воспитна стратегија преку која на поинаков начин сака да и укаже на својата ќерка да ги симне провокативните фотографии на кои според него, покажува некои други знаци кои ќе ги привлечат само „лошите момци“.

Но, дали е оваа тактика е успешна? Можел барем да ги зачува фотографиите во тајност! Веројатно не сме паметни. Или не сме паметни или пак можеби сепак сме од Балканот. Сепак, според нас можеби малку и ја претерал.

За што станува збор, погледнете на линкот во продолжение и прочитајте го целосниот текст.

GOLD
To Top