Новости

Занимливости

Торти кои ќе треба да ги погледнете и по втор пат за да поверувате дека се вистински!

Изгледот на тортата ја има најрелевантната улога за прославите како родендените, свадбите и слично.Темата која сте ја одбрале, најповеќе ја соопштува тортата, односно умешните раце на оној кој стој зад ремек делото.

Но, овој пат не зборуваме за обични торти. Во продолжение, погледнете ги овие фотографии кои навистина ќе ве натераат да ги разгледате уште еднаш поради нивната реалистичност.

Илузионистички трикови си помисливме, бизарност, восхит и воздишки, но и реторика! Микс од чувства предизвикаа кај нас, но пред се аплаудираме на маестралното оресликување на реалноста.

GOLD
To Top