Новости

Занимливости

Унгарска уметничка прави имагинативни автопортрети со животни

Како фотограф и човек кој се занимава со дигитална уметност, Флора Борси е унгарка со неверојатен талент. Таа ги комбинира овие два таленти и создава свои имагинативни автопортрети со животни.

Позира нашминкана, со цел да биде што е можно послична со физиономијата и бојата на избраното животно, што е додадено на нејзиниот автопортрет во Photoshop. Животните на овие впечатливи слики се прикажани во профил така што нивното око го покрива десното око на Флора, додека авторот на овие дела гледа директно во камерата.

Погледнете тука како изгледаат некои од најдобрите дела на оваа талентирана дама, а доколку сакате да ги имате како принт во вашиот дом, нарачајте ги на нејзината официјална веб-страница.

Извор: Bright Side

Евротип
SNBROKER
To Top