Новости

Занимливости

Фотографии од парови кои докажуваат дека љубовта нема рок на траење

Некои велат дека љубовта не се случува, некои велат дека таа не ни постои, а има и мислења меѓу поединци што тврдат дека љубовта во брак трае само седум години. Потоа останува само почитувањето.

Но, ако е навистина така, тогаш како е возможно да ја чувствуваме силата на љубовта помеѓу овие парови, дури и преку нивните фотографии?

Погледнете ги овие љубовни приказни кои се случуваат со години и докажуваат дека љубовта постои и едноставно нема рок на траење.

Евротип
SNBROKER
To Top