Новости

Занимливости

(Фото) Инстаграм профил посветен на слики со „најгрд дизајн“ – еве ги најсмешните

Како изгледа типичен профил на Инстаграм? Совршено фотошопирани или нормални фотографии.

Но, дали знаете дека има некои профили на Инстаграм главно посветени да ви го направат денот поубав? Сакаат да се релаксирате  и да се забавувате, покрај тоа што ќе лизгате низ фотографиите. За среќа, во моментот постои еден од најпознатите профили на Инстаграм кој е во центарот на вниманието. Задолжително отворете го и заследете го „Uglydesign“(Грд Дизајн) кој засега има 87.000 следбеници.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uglydesign (@uglydesign)

GOLD
To Top