Новости

Занимливости

ФОТО: 10 генијални студенски изуми

Со мало истражување по социјалните мрежи и брзо ќе приметите дека студентите имаат многу креативни идеи за подобрување на нивниот живот.

Оваа збирка од 10 фотографии ќе го докаже токму тоа.

1. Алтернатива за туш

2. Вие немате микробранова? Еве го решението

3, Кога ви треба пегла..

4. За сите оние кој не сакаат да мијат садови

5. Зошто да купите канта за отпадоци кога имате столче ?

6. Кога рачно ќе направите завеса

7. Рачно изработена скара

8. Инженер во најава

9. Колачите подобро се прават со бормашина

10. Кога снегот може да послужи и за нешто друго

 

 

 

 

 

 

Извор: Бакадар

GOLD
To Top