Новости

Занимливости

Црн Петок, а нашиот џеб уште поцрн

Продавниците ширум отворени, гужви пред голот, се следеле цените во текот на цела година, ама нешто не е како што треба и далеку од ,,изгледот” на овој ден.

Црната страна на црниот Петок.
Следејќи го фактот дека и најдобрата копија не е подобра од оригиналот, српските твитерџии го кажаа тоа на глас и си го споделија револтот за испразнетиот џеб и парадоксот бидејќи секогаш ,,Black Friday” е на крај на месецот. Се пожалија и за цените кои воопшто не се промениле, гужвата и нередот.
Еве неколку од нивните твитови кои ,,смело” ја опишуваат реалноста на овој ден на Балканот.

Евротип
SNBROKER
To Top