Новости

Занимливости

Цртежи за на ѕидовите од детската соба на вашите најмили!

Како родители, им го посакуваме најдоброто на нашите деца и наша најголема желба е тие да бидат среќни. Па затоа ги насочуваме да го гледаат светот од неговата ведра страна!

Децата сакаат шаренило, интензивни и смели бои кои ќе им ја разбудат нивната позитивна емоција, а штом ги видат нивните омилени карактери од цртаните филмови, тие упте повеќе креираат свет во кој е убаво да се расте и живее!

Дозволете им го тоа на вашите деца и направете им ги вакви ѕидовите од нивната соба! Катче каде ќе може да уживаат и сонуваат!

GOLD
To Top