Новости

Занимливости

Чуден феномен – Оваа жена ги има најдолгите трепки во светот!

Сите девојки сакаат големи трепки се со цел да бидат поубави и да се зголеми ефектот на нивната шминка. Денес постојат надградби на клепки, вештачки трепавици и што не…Но, на оваа жена дефинитивно не и требаат никакви интервенции за да го постигне тој ефект.
Таа доаѓа од Кина и има најдолги трепки во светот.

Неодамна го срушила сопствениот рекорд со мерење на нивната нова должина, која сега е повеќе од 20 сантиметри.

И додека науката и сите доктори не можат да откријат на што се должи овој феномен, таа е уверена дека ова е дар од Буда! Всушност се уверила себе си дека ова е божји дар, откако го поврзало растењето на трепките со моментот кога поминала 480 дена во планина.
– Од тогаш, вели таа, имам помазна кожа и помладалечки изглед. Трепките не ми пречат воопшто! – вели оваа жена и ги храбри сите оние кои имаат исто толку единствено нешто како неа:,,Да се радуваме заедно!”

Евротип
Евротип
To Top