Новости

Занимливости

Што ако клупите во нашите паркови беа вакви?

Само за момент, замислете си да знаевме да му дадеме боја на светов?! ..И додека ние сето тоа го замислуваме, светот веќе е ободн и тоа во најубавите бои.

Погледнете ги овие креативци кои на различни места низ светот се потрудиле да направст нешто поинакво и ги развеселиле луѓето низ парковите.

Евротип
Евротип
To Top