Новости

Занимливости

3Д ефекти за на ѕидовите во вашиот дневен престој

Доколку сакате промена во вашиот дневен престој во домот, барајте вакви тапети.

Низ нашиве фотографии кои ги одбравме за да го доловат посакуваниот ефект, кај повеќето од нив, имате чувство како да не сте дома, туку на некое волшебно патување од соништата.

Хм… На сите ни требаат вакви тапети зар не?! Но, што ако дојде момент кога и омиленото место, не ни е повеќе омилено?!

 

GOLD
To Top