Новости

Занимливости

Паника на црногорска плажа: Додека деца си играа се појави змија долга еден метар

На црногорската плажа Булјарце, која се наоѓа недалеку од Петровец забележана е змија.

На видео снимката објавена на „Подгорочки времеплов“ се гледа змија долга околу еден метар и тоа покрај лежала и детски играчи.

Луѓе и деца бегале од неа, а на снимката немам датуми време, ниту пак пишува за каква змија се работи.

press24.mk

GOLD
To Top