Новости

Женски муабети

Љубовни правила

  • Секогаш кога ќе изгубиш малку смопочит- тој ќе изгуби малку почит кон тебе. Постои директен реципроцитет и е поврзан со она што го чуствуваш.
  • Ако си ја завршила врската со примеси на „нефер“ околности, секогаш постои шанса за продолжение на истата -„нефер“ , за различни карактери има различно значење.
  • Води љубов само со онoj со кој можеш да комуницираш, да разговараш за било каков „проблем“.  Во спротивно никогаш не ќе знаеш на „што си“. Ќе се изгубиш себеси во времето и просторот.
  • Не принудувај, никој не сака да биде принуден. Секој има право на сопствен избор.
  • Не претерувај со бесот и драмските моменти. Еден ден нема веќе да биде„враќање назад.“
  • Понекогаш едноставно не е време „за тоа“. Имај трпение.
  • Ако имаш свои граници, ќе се поштедиш од многу проблеми.
  • Најмногу ќе постигнеш ако не зависиш од исходот.
  • Не покажувај дека нешто или некој силно ти треба, ќе ти го продадат тоа по екстремно висока цена.
GOLD
To Top