Новости

Женски муабети

Влијанието на бракот врз здравјето

Луѓето кои се во брак се поздрави од своите врсници, објавуваат истражувањата од Мичигенскиот Универзитет. Бракот е особено благотворен за здравјето на мажите. Ова секако го поткрепува фактот -емоционална подршка мегу партнерите-. Во таа смисла убаво е да се дочекува утрото со човек покрај себе и да се финишира денот со истиот човек кој споделил „секакви моменти“ во текот на денот . Со секој нов ден се открива причина за повеќе радост во животот -совршен оброк, корисен и декоративен, исто толку „убав муабет“ кој води кон нова љубовна епизода од филмот насловен како „Брак“ кој ги содржи сите вредни нешта од вчера, денес и утре.
Повеќе од веројатно е дека и жената е поздрава, поубава, поженствена, порасположена, понежна кога е сакана од човекот со кој го дели и лошото и доброто за разлика од жената која живее сама.

GOLD
To Top