Новости

Женски муабети

Жените сакаат подароци, но без претерување!

Жените сакаат подароци, но докажано е дека жените повеќе би се радувале на ситници кои би ги добиле во некои неочевани моменти во кои би биле потпоно изнендаени. Сепак дури и во тие монети, доколку се работи за големи подароци, секоја би се посмневала за поводот.

Дали можеби некој токму со овој поклон сака да се искупи за некоја негова „глупост“?

Штом стануа збор за бракот и односите во него значи тоа го расчистивме, но што станува со пријателските односи помеѓу жените и девојките. Во последно време се повеќе така сурово речено се множат оние лажни пријателства кои со поклони сметаат дека купуваат љубов. Тие не само што мислат дека ја купуваат љубовта и другарствоо,туку истовремено со давањето на подарокот и тие секогаш очекуваат нешто за возврат што било апсолутно спротивно од нормалните убедувања и знаења за поклонот како поим кој треба да е безусловно даден.

Давајте поклони и не очекувајте ништо за возврат. Не барајте и не нудете премногу, затоа што за љубовта само едно се знае! Таа не се купува со ни едни пари на светот!

 

GOLD
To Top