Новости

Женски муабети

Исфрлете го зборот морам од употреба и заменете го со -можам!

Заменете ги зборовите!

Зборовите што ги користите секојдневно можат да ве пресечат како со нож и да почувствувате болка. Постојат зборови кои можат да го усреќат вашето секојдневие и во таа насока направете „промена серва“. Впрочем од која причина би сакале да се чувствуваме несреќни, освен ако не поседуваме некој самоуништувачки ген. Тоа е веќе нешто друго и бара соодветен третман.
Исфрлете го зборот морам од употреба и заменете го со -можам. Вие го можете тоа.
Расположението ќе ви се смени за 180 степени, а за 360, ако го замените зборот -ќе се обидам- со зборот-ќе го направам . И навистина ќе направите се што ќе посакате. Најголемиот фан ќе ви биде ликот што го гледате во огледалото.
Секако не претерувајте со обожување за да не станете нарцис.

GOLD
To Top