Новости

Женски муабети

Како изгледа животот пред и откако ќе наполниме 30!

“Кога имав 20 години, ми се чинеше дека оние кои имаат 30, веќе се стари. Морало да имав голема фантазија”. Како што растеме, работите навистина се менуваат. Не станува збор само за нашиот изглед, туку и за тоа како го третираме и каков однос имаме кон нашето здравје, нашето семејство, нашите пари… Она што беше значајно во нашите 20-ти, не е толку голем приоритет кога ќе наполниме 30 години, а и обратно. Во наште 20 -ти никогаш не ни биле значајни работи кои тогаш и тоа како ни се важни.

Погледнете интересни илустрации кои ја опишуваат и раскажуваат за тоа како луѓето се менуваат со годините.

GOLD
To Top