Новости

Женски муабети

Користете дипломатија за да имате успешен брак!

Користете дипломатија
Генерално , мажот како алфа -мажјак ја претпочита жената која знае да „ ја крени рачната“. Впрочем партнерката како таква е мошне умешна во креирањето на „алфа мажјакот “ од причина што таа , едноставно го знае тоа- зошто и како се рани машкото его и повторно зошто е повеќе од значајно за нејзина добробит- „сито машко его“. Едноставно. Тој се чувствува моќен и сто проценти е сигурен дека неговата партнерка ја има потребната машка заштита од него кога и да се јави потреба.
Паметната жена му ја дозволува слободата на движење , авантура, хоби, страст или пасија и тоа го прави со леснотија и константна насмевка и низ таквите одобрувања одново констатира доверба. Иницира интерес за неговиот интерес толку силно љубопитно како што тоа го прави кога оди во шопинг. На пример, ако тој гледа фудбал и таа гледа . Прашува, ги прати неговите гестови, коментари, се восхитува на се она на што тој се восхитува.

Во таква прилика таа е другар. Во сите други прилики таа е повторно вистински компањон, но не го потенцира тоа, таа сепак фолира ранливост, кревкост, помалку наивност. Многу добро знае дека само покрај неа стои алфа мажјак . Или можеби така изгледа, ама сепак тој се чувствува моќно, а таа женствено.

Сепак, повеќето од нас би се запрашале:,,Колку трае еден фудбалски натпревар?”

GOLD
To Top