Новости

Женски муабети

Мажите сакаат жени со силен карактер отколку со убав изглед!

Американска студија потврдила дека мажите преферираат жени со силен карактер, отколку со убав изглед. Мажите на прво место ја ставаат самодовербата како причина да бидат со партнерка. За нив , жена полна со самодоверба е повеќе од визуелно -убав изглед со самиот факт што таа се доживува како таква и чекори и говори смело и достоинствено како да е најубава и најпаметна жена во светот. Тоа секако ги привлекува машките погледи и заинтересираност за токму таков тип на жена. Предизвикот да се биде со неа ја продлабочува страста и ја разигрува машката фантазија.

Прашањето кое следи -каде да го пронајдеме овој тип на мажи кои се изјасниле вака?

GOLD
To Top