Новости

Женски муабети

Најубавите нешта се бесплатни!

Во потрага по дефиниција за среќа, бараме повеќе пари, а срцата ни осирумашуваат. Стануваме поскржави, а бараме повеќе љубов . Туѓото присуство ни пречи, а бараме повеќе внимание. Даваме отпор, а бараме среќа.


Личното незадоволство расте како летна температура. И сето тоа се случува зашто забораваме да го одмрзнеме внатрешното спокојство во чие калапче се чува мирната вода на животот како бесценетост .

СН Брокер
To Top