Новости

Женски муабети

Разбудете го чувството за среќа кај партнерот

Разбудете го чувството за среќа кај партнерот
Натерајте го со својот оптимистичен став да разбере дека радоста е единственото нешто што не прави живи. Смејте се често и гласно. Со своето весело присуство ќе внесете и повеќе од позитивна енергија во сопствената и аурата на партнерот. Бидете смела да го промените неговото размислување. Секако тоа не може да се промени од корен, но барем ќе го ублажите неговиот став кон нештата и случувањата.. Секојдневно докажувајте дека животот е чиста среќа која трае се дотогаш додека самите ние не направиме пуинаку. Поточно, го запираме нејзиниот проток само затоа што мислите, убедувањата и нешто слично во нашиот ментален склоп ни прават опструкции. Не го дозволувајте тоа ниту кај себе, ниту кај партнерот. Едноставно, ниту една„ грда мисла“ не ја послужувајте со чај.

GOLD
To Top