Новости

Женски муабети

Размислувајте позитивно наутро и ќе видите дека во денот ќе ви се случуваат само убави нешта!

Во секојдневните ангажмани, нужно е да ги внесуваме своите емоции.  Ова се потврдува со  примерот на врвен спортист кој освен техниката на владеењето,  ја поседува и емотивната предаденост и тоа е она што го прави единствен.

Позитивната состојба на умот се креира од првиот момент на отворање на очите во раното утро. Со возбуда и радост за новиот ден  ги преземаме ризиците во истиот со што сите нерешливи проблеми го менуваат својот карактер и носат позитивен исход. Нештата можат да се контролираат со смирен дух што не значи отсуство на емоција. Напротив.

Емоцијата е радосна и  и го раѓа дневното сценарио насловено како удобно, флексибилно и отворено за нови идеи и поголем успех во секој сегмент на живеењето. Само така ќе ги апстрахираме негативните вибрации и ќе ги анулираме злобните сили кои може да доаѓаат како стрели кон нас, но може и да се одбијат нели?

 

GOLD
To Top