Новости

Женски муабети

Што сакаат мажите ама навистина!

Мажите сакаат жени што ќе го докажат своето либидо, потег кој им го храни егото, бидејќи од целиот тој  широк  избор на мажи, во потесен круг влегол ТОЈ.

Со демонстрирање на сопствените желби , жената ги спречува можните проблеми на кој мажот  во текот на интимниот чин би можел да наиде. Женскиот ентузијазам не смее да прекине во моментот кога ќе го заведе НЕГО.  Незаинтересираноста за физичкиот контакт , мажите ја ставаат високо на листата на најнепријатните  нешта кои  една жена би можела да им ги приреди.

Единствениот „modus operandi“ е дека секој однос мора да го третирате како да ви е последен. Бидете потполно сигурни во себе. Мажите не „паѓаат“ на жени кои немаат доверба во себе.

И не е машкиот свет толку  едноставен   и    некомплициран , зар не?

GOLD
To Top