Новости

Женски муабети

Бидете заводлива како Моника Белучи, забавна како Кери Бредшо и своја како Мерлин Монро!

Бидете заводлива и научете за убавината како што тоа го кажува Моника Белучи. Сакајте го своето тело и не емитирајте никого.

Бидете забавна и досетлива како Кери Бредшо, но не занесувајте се по ѕверка толку наивно како што Сара Џесика Паркер го правеше тоа во „Сексот и градот“. Призејмете се и еднаш сфатете дека тоа е филм. Публиката беше таа која сакаше и одлучи тие двајца да бидат заедно.

Бидете своја како Мерлин Монро и луда затоа што да се биде обична е досадно.

Бидете она што сте и не полагајте му сметка на никого за вашето однесување. Прифаќајте совети, ислушајте, поправете ги местата кои можат да се поправат, ако мислите дека грешите. Но, не менувајте се! За волја на вистината, тоа сте вие. Не измислувајте некоја друга личноста од себе си. Светот е преполн со други карактери, му недостига токму вашиот. За ништо на светов не менувајте се. Уверете се себе си во што грешите и во што не грешите, признајте си која сте вие во огледало и престанете да се плашете од вашето јас. Престанете да се плашите од вас и пред светов, гордо исправете ја главата и зрачете под онаа единствена идеја за вашето постоење:„Стојам зад моите постапки и тоа сум ја!“

Бидете убава и од внатре, не само од надвор. Затоа што конфузијата на убавината може да се случи само ако нешто труло се случува под вашиот физикус. Бидете магија која му се случува токму на овој свет и верувајте дека токму вие сте сложувалката која му недостига за целото да биде цело.

GOLD
To Top