Новости

Женски муабети

Во бракот е задолжителна играта ,,топло – ладно”!

Во бракот е задолжителна играта ,,топло – ладно”! Никогаш не смеете да си дозволигжте да заборавите да ја играте. Тоа е правило ,,number one” и не е лага, нити пак век ве опишува камо лоша жена или личност!

Тој никогаш не смее да знае дека целосно ве има. Останете му предизвик. Како некој врв на планина или јаготка на шлагот кпи тжсамо што му се причинило дека ги допрел, пак му избегале.

Но на врвот секој сака да се искачи и ако за момент се умори, кога тогаш пак ќе проба да се искачи. А јаготки?!! Хммм кој не сака јаготки?!

GOLD
To Top