Новости

Женски муабети

Дами, обрнете внимание! – Ова се 3 причини зошто мажот престанува да сака една жена

Мажите се чудни, а жените честопати не ги разбираат. Но, постојат работи или модели на однесување што секој може да ги препознае.

Особено кога станува збор за машко-женски односи.

Во морето од причини зошто мажите престануваат да се за сакаат, овие три се издвојуваат:

1. Премногу влегувате во интимни врски

Спротивно на она што некои веруваат, мажите обично не се вљубуваат кога имаат секс. Пријателството честопати најдобро се гради пред да се препуштите на интимни моменти. За да може човек да се заљуби во вас, потребно е прво да ве запознае како личност.

2. Не му давате доволно време

Времето ви дава можност да процените и да добиете увид во мажот со кој излегувате. Патувањето до вљбеност бара време. Врската е инвестиција на време и енергија. Кога некое лице одвојува време да се сретне со вас, тој почнува да го покажува својот карактер.

Забавувањето на мажот е еден од најдобрите начини да му дадете шанса да се за вљуби во вас. Поттикнете го неговиот ентузијазам, но забавете.

3. Не му нудите пријателство

Честопати не наведуваат да веруваме дека пријателството и љубовта се две сосема различни работи. Но, дали е така? Дали човек може вистински да те сака ако не се спријателил со тебе? Пријателството го покажува карактерот на мажот со кој сте.

Дали ги одржува своите ветувања и договори? Дали покажува интегритет во сите аспекти од својот живот? Дали тој се однесува со вас со грижа и се грижи за вашите чувства? Кога ја потценуваме важноста да се вљбиме во некој што покажува пријателство, честопати сме шокирани кога тој одеднаш си заминува.

Обично, недостатокот на хемија не е сегментот што завршува во лошо замислена врска – тоа е недостатокот на пријателство. Карактерот е траен квалитет што треба да се бара, прикажан во пријателство и љубов.

Времето е она што му дава мотив на една личност да се за вљуби во вас. Кога ќе го разберете ова, тоа ќе го промени патот на вашиот љубовен живот.

Разговарајте за тоа како го поминал денот, понудете му совет…

Пријателството е еден од најголемите показатели дека ќе се заљубите во вистинската личност. Ако постојано се сомневате во карактерот и сигурноста на личноста со која сте, обично сте со погрешна личност. Мажите се за вљубуваат кога ќе ги замолите да одвојат време да ве запознаат и да изградат пријателство со вас.

Пријателството е основа на вашата благосостојба и без него ниту еден маж нема да се за вљуби во вас на долг рок.

Евротип
Евротип
To Top