Новости

Женски муабети

Девојките признаваат – кои се најлошите „комплименти“ кои момците им ги имаат дадено?

Момчињата во многу наврати не знаат како да се постават при првиот контакт со девојките. Но, кога му се приближуваат, многу од нив очигледно иле се премногу под стрес или не знаат како да се однесуваат и што да речат или и не се баш многу добри момци.

Еве неколку наводни „комплименти“ кои тие ги упатиле кон девојките на првите состаноци и биле убедени дека не грешат. Девојките се стаписале и велат дека никогаш нема да ги забораваат овие навреди, а и сеуште се прашуваат дали да ги сожалуваат момците кои мислат дека „играат“ правилно.

„Ми се допаѓаш, ама имаш црн тен, а јас сум расист“

„Многу си посебна знаеш! Мојата девојка, воопшто не е како тебе!“

„Ми рече дека не се плашел од дебели жени и беше убеден дека тоа е комплимент!“

„Не знам за тебе, но јас пијам скапо вино. Убава си, но не ми делуваш така!“

„За една девојка од твојот град си многу убава знаеш?“

„Призна дека е со мене затоа што му било доста од убави девојки и дека баш му се допаѓал фактот што јас не изгледам како модел!“

GOLD
To Top