Новости

Женски муабети

До 30тата жените треба да знаат дека…

До 30тата жените треба да знаат:

– Дека животот не е само во страсните и минливи романси!
– Дека разумот треба да го победува срцето оти само така се владее со светот!
– Да бидат достојни да си ги признаат своите грешки!
– Да знаат да се самоискритикуваат, но да знаат и да си простат!
– Да научат што е вистинска љубов и еднаш да расчистат дали таа навистина постои!
– Да бидат сигурни во што веруваат! Доста се тинејџерски бајки!
– Да знаат кои им се вистински пријатели повеќе од роднините и да завршат со конечна селекција!
– Да знаат да се соочат со она што им се случило, со она што им се случува и она што ќе им се случи!
– Да расчистат со феминизмот, ама и со шовинизмот!
– Да знаат што сакаат!
– Успешно да балансираат и манипулираат со жената во кујна и онаа во кревет!
– Да сакаат од срце онаму каде што треба и да се сомневаат во она и не баш очигледното!
– На мажот, му се повторува оти е сакан, но мудро се укажува дека понекогаш барањето е обратно!
– Никогаш не се напаѓа во момент на нервоза!
– Да знаат оти не се совршени и да се соочат оти нема ни да бидат!
– Да имаат изградено свој животен и моден стил и да баратаат со бонтон правилата и аутфитот во согласност со истите!
– Да знаат да препознаат неверство!
– Да стојат цврсто на првичниот план за животот иако многу пати се скршнало од патот!
– Никогаш да не се заборават себе си!
– Да знаат да препознаат неверство!

GOLD
To Top