Новости

Женски муабети

Зошто мажите се плашат да бидат креативни за првиот состанок? Идеи за неконвенционален состанок

„Ехх, да бев маж!“ – е реченицата која сите жени од време на време со големо воздивнување си ја кажуваме нели? Зошто е тоа така? Веројатно затоа што се повеќе мислиме дека мажите не не сфаќаат или не сакаат да не сфатат?! Од што се плашат и зошто не можат да бидат доволно креативни за да не фасцинираат?

Секоја жена, девојка сака да биде пријатно изненадена. Пред се, постапките се важни, или гестот што многу пати знаеме да кажеме. Зошто не знаат да бидат имагинативни и да ги скршат стереотипите? Епа девојки, време е да им дадете некоја идеја на мажите кои ве посакуваат или споделете го ова со вашите пријатели од посилниот пол, па дајте им совет. А ако веќе сте во брак и имате синови, научете ги како тоа се прави и што сака една жена.

Планинарење, скијање и санкање, лизгање на мраз, летање со падобран или качување по карпи или можеби кајакарење или возење со мотор, ако Таа е авантурист. Состанок во шатор под отворено небо, состанок на балкон, на ливада, на плажа, на балкон. Се само нека не е обично. Нека ги запамети Таа девојка.

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Евротип
SNBROKER
To Top