Новости

Женски муабети

Инспиративни мисли на стилската икона Одри Хепберн

Неверојатно шармантна, префинета, стилска икона и за модерното време. Еве кои совети ни ги даде Одри Хепберн за животот и убавината.

„Животот е забава, облекувајте се како него!“

„Постојат нијанси од црвената боја за секоја жена во светот!“

Pinterest

„Нема потреба за промена. Секоја жена има свој стил. Штом го пронајдете својот, држете се до него.“

„Елеганцијата е единствениот тренд, кој секогаш е во мода!“

„Не го сфаќам мојот живот сериозно, но сериозно сфаќам што правам во него!“

„Верувам дека најсреќните жени, се најубавите жени!“

„Велат дека љубовта е најдобра инвестиција. Што повеќе вложуваш во неа, толку повеќе добиваш!“

GOLD
To Top