Новости

Женски муабети

Инстаграмот во споредба со реалноста – мајки откриваат што стои зад совршените фотографии

Овие фотографии многумина можеби ќе ги насмеат и расположат, но некои ќе ги растажат и ќе ги натераат да се пронајдат во секоја една нивна приказна. Се разбира тоа се оние мајки кои знаат што значел нивниот живот некогаш и во што се претворил сега. Но, продолжуваат да ,,глумат” некој друг живот. Зошто?

Би си го поставиле прашањето до кога ќе веруваме во таа ,,глобална” лага која ја рекламираме на социјалните мрежи? Кого го лажиме? Во секој случај, мамички не си го сфаќајте тоа сериозно и прифатете се онакви какви што сте и продолжете да бидете убави од внатре кога не можете да го направите тоа со шминка и облека.

GOLD
To Top