Новости

Женски муабети

Кога модниот свет е инфилтриран дури и во кујната

Готвењето е забавен процес, но според нас декорирањето е на пиедесталното место ако зборуваме за уживање. И за апетитите да бидат задоволени до максимум, токму таа декорација треба да биде совршена, па истата ќе се поистоветува со перцепиентот.

Овој пат зборуваме за девојките како перцепиенти. Или за оние жени кои едноставно модниот свет го инфилтрираат во секоја сфера. Овие чоколадни фигури се инспирирани токму од модната сцена. Станува збор за високи потпетици во кои од друга страна ако премногу се вљубите, не сме сигурни дека ќе пробате да ги вкусите. Жените си знаат.

GOLD
To Top