Новости

Женски муабети

Конечно е потврдено. Каде ве гледаат мажите најпрво, штом ве запознаат?

Навистина е клише и верувам дека сите сакаме да не е точно, но точно е! Градите драги! Градите и секогаш градите!

Ним во никој случај не им се важни очите, нити пак челото, ни усните, ни носот. Едноставно, секогаш во прашање се градите. Но, овој пат имаат оправдување за тоа. Научно докажано.

Одоговорот лежи многу далеку, па станува збор за бројните еволуциски истражувања. Погледот кон градите, штом мажот ќе запознаел жена, значи дека тој несвесно си го поставувал прашањето:„ Дали таа девојка е добра за продолжување на мојата лоза?“

Во ред, не знаеме дали навистина ова прашање денес им се врти на мажите во глава, па во овој контекст зборуваме за праисториските мажи кои кога ја гледале жената гола, биле со неа само ако им се допаднеле нејзините гради. Ете тука „лежел зајакот“… или не?

GOLD
To Top