Новости

Женски муабети

Мажите одговорија – Како изгледа идеалната жена?

Спроведено е истражување во кое испитаниците од посилниот пол одговораат на едноставното прашање кое од секогаш ги „мачи“ жените: „Што според вас е идеална жена и како таа треба да изгледа?“Дури деведесет проценти од нив, ги дадоа следните исти одговори:

Овие единаесет работи мажите ги сметаат за неодоливи кај жените:

– Се смеете на нивните шеги.

– Вие сте две до четири години помлада од него.

– Една совршена жена треба да зрачи со убава насмевка.

– Секако… големи гради.

– Долги нозе.

– Успешна кариера и пари.

– Мали стапала.

– Високо бразование.

– Совршената жена најповеќе се облекува во црвено.

– Таа треба да има тесни колкови.

– Кафеава коса.

Некои работи од оваа  листа, воопшто не ни се чудни, а што мислиме ние жените во однос на неа…Хм..Па дали тие знаат колку треба за да станат совршени мажи? Да не почнуваме…Листата е огромна!

GOLD
To Top