Новости

Женски муабети

Мистеријата е решена: Мажите дефинитивно сакаат повеќе „дебелки“ жени

Една британска студија неодамна направи анкета, а испитаниците се мажи. Дури 89 % одговориле дека повеќе сакаат дебелки, отколку слаби девојки.

Pinterest

Тие велат дека овие жени, на прв поглед ги доживуваат како здрави жени. „Тоа искомбинирано со самодоверба и насмевка, ги прави најпосакувани!“ Се вели во одговорот на еден од испитаниците.

Што се однесува до сексуалните односи, мажите тврдат дека им е поубаво да бидат во кревет со жени кои имаат облини, а не со оние „скини модели“.

Бидете самоуверена, експериментирајте со вашата гардероба, па покажете ги вашите облини. Но, сепак како и да изгледате, чувствувајте се убаво во вашето тело и верувајте во вашиот шарм.

GOLD
To Top