Новости

Женски муабети

На кое место би сакале веднаш да се најдете читајќи книга?

Поради купот обврски и рапидното секојдневие кое не голта со неговата рутина, тешко одвојуваме време за да се релаксираме и да го правиме она што го сакаме.

Само замислете си. Денес некој да ви даде предлог, да одберите место каде би сакале да уживате во вашата омилена книга и да ве остави таму цел ден? Кој би бил вашиот избор? Тоа навистина би било еликсир за душата, а за сега ни останува да се восхитуваме од предлог местата каде би се чувствувале волшебно во светот на приказните и да кроиме убави планови за времето кога ќе почнеме да живееме, а не да замислуваме.

GOLD
To Top