Новости

Женски муабети

Неверојатни факти за мажите кои жените веројатно не ги знаат

  • Мажите плачат. Навистина плачат, имаат солзи, а ако тоа го направи барем еднаш пред тебе, тоа е Тој девојко!
  • Тие можат да измислат временска машина, да смислат како побрзо да одите до месечината, да изградат свемирски брод, но никогаш, ама баш никогаш нема да знаат да прочитаат нешто помеѓу редови. Тие всушност не знаат како тоа „чудо“ делува. Така да, не трудете се да кажете нешто двосмислено и не очекувајте да сфатат што сакате да кажете.
  • Кога се во прашање нивните лични проблеми, тие секогаш бараат помош од жената.
  • Мажите потешко преболуваат врска, отколку жените. Но, знаат умешно да го сокријат тоа.
  • Докажано е дека се далеку поголеми „трачари“ од жените, па затоа следниот пат ако избрзате да им соопштете нешто за вашата пријателка, размислете околу бројот на луѓето кому ќе му биде пренесеа таа информација.
  • Иако се верува дека ги привлекуваат само физички атрактивните девојки, тие секогаш завршуваат со паметни девојки.
  • Фантазијата им е огромна и иако до сега мислевте дека тие не знаат да креираат „свој свет“ и дека не се креативни и тоа како сте се излажале. Едноставно, тие само не се експонираат.
Евротип
SNBROKER
To Top