Новости

Женски муабети

Неколку грешки што жените ги прават од гордост!

Искористете го фактот што сте жена и заведувајте, а не очекувајте тие да ве заведат!
Искористете ја можноста што ви ја овозможува жената во вас! Спуштете го ,,гардот”. Искористете ја убавината и престанете да очекувате. Тој нема да биде тука, а и светот нема да биде тука секогаш за вас и за вашето осцилирање. Но, запрашајте се?! Дали вие осцилирате околу целиот свет, или вие осцилирате покрај САМО вашиот свет.

Не го очекувајте првиот повик од негова страна!

Светот одамна не функционира во тој контекст и во тој стил! Време е да одлучите дали сакате вие нешто или сакате да ве посакуваат!
Гордоста има граници!

Имајте ја гордоста. Никој не вели да ја немате!

Стоп на ,,инаетот!

Застанете на здрави нозе и еднаш признајте си дека грешите.

Погледнете ги во огледало грешките кои ги повторувате.
Погледнете се во огледало и проверете каде точно погрешивте и секогаш грешите.Не повторувајте се во неуспехот.

За крај сфатете дека нема што да згрешите!

Вие сте тие што одбираат, а не ве одбираат вас!
Пробајте да промените нешто кај вас. Сигурно има нешто што ви врши притисок кон она што вие сте, а не кон она што тие се!

GOLD
To Top